Contacteer ons

U kan ons altijd contacteren of vragen voor een vrijblijvende offerte.
Ons team staat altijd voor u klaar. 

Tel: 014 96 00 67
GSM: 0475 40 63 83

[email protected]

Gratis offerte

Waarom voor ons kiezen

  • Jarenlange ervaring in de sector
  • Kwaliteit aan betaalbare prijzen
  • Zowel kleine als grote projecten

BUITEN

Ronny Dillen is naast binnenrenovaties ook gespecialiseerd in allerhande buitenwerken, zoals het aanleggen van opritten en terrassen in Herenthout. Niet enkel in Herenthout maar tot ver in de regio van Herentals, Lier, Ranst, Lille, Heist-op-den-Berg en Geel kan u terecht bij deze aannemer voor allerhande projectrealisaties.

TOPAANNEMER IN BESTRATING

Het aanleggen van opritten en terrassen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Een juiste materiaalkeuze, fundering en de juiste afwatering zijn maar enkele knelpunten waar het vaak fout blijkt te lopen. Als ervaren aannemer omzeilen we deze moeilijkheden met gemak, zodat u binnen de kortste keren kan genieten van duurzaam en mooi aangelegde opritten en terrassen.

U kan kiezen tussen bestrating met klinkers of kasseien. Waar u ook voor kiest, wij garanderen een vlotte en goede uitvoering, zonder verzakkingen of andere mankementen.

ANDERE BUITENWERKEN

Ook voor andere buitenwerken kan u een beroep doen op ons vakmanschap. Zo breken wij muren van bestaande gebouwen en bijgebouwen, plaatsen wij bijgebouwen en renoveren wij ook volledige woningen. U kan ons ook inschakelen voor metselwerken, zowel binnen als buiten. Een extra muur in huis, een muurtje om het terras of ter afwerking van de oprit of tuin, het zijn maar enkele mogelijkheden.

Het voorzien van elektriciteit en het afwerken van een ruimte behoren eveneens tot de mogelijkheden. U ziet, bij Ronny Dillen bent u voor veel projecten aan het juiste adres.