Contacteer ons

U kan ons altijd contacteren of vragen voor een vrijblijvende offerte.
Ons team staat altijd voor u klaar. 

Tel: 014 96 00 67
GSM: 0475 40 63 83

[email protected]

Gratis offerte

Waarom voor ons kiezen

  • Jarenlange ervaring in de sector
  • Kwaliteit aan betaalbare prijzen
  • Zowel kleine als grote projecten

BINNEN

Een badkamerrenovatie in Herenthout bekomt u met badkamerspecialist Ronny Dillen. Van Herentals, Lier, Ranst en Lille tot Heist-op-den-Berg en Geel voeren wij alle renovaties uit, zowel binnen als buiten.

VERBOUWINGEN

Wij behartigen alle renovatiewerken in Herenthout en omstreken. Zowel kleine als grote badkamerrenovatie, het renoveren van een kamer of volledige woning of zelfs het bouwen van uitbreidingen aan een bestaande woning behoren tot ons werkdomein. Ook voor het plaatsen van bijgebouwen en diverse buitenwerken kan u bij ons terecht.

Wij nemen uw verbouwing van A tot Z op ons. Uitgraven, chape- en betonwerken, vloeren en (be-)tegelen, elektriciteits- en bezettingswerken, ... Kortom wij werken van de grond tot aan uw dak.

OFFERTE VOOR RENOVATIES

Of u kiest voor een binnen- of buitenrenovatie, wij zijn van alle markten thuis. Het jarenlange vakmanschap, het oog voor detail en de vlotte uitvoering zorgen ervoor dat u zonder meer tevreden zal zijn van het eindresultaat.

Aarzel niet om ons te contacteren of enkele voorbeelden van recente realisaties te bekijken. Op die manier doet u alvast wat inspiratie op en kan u merken dat wanneer u voor ons kiest, u zeker kan zijn van een prachtige realisatie. Wij helpen u graag verder met deskundig advies, het indelen van de bestaande ruimte(s) en de keuze van de juiste materialen. Zo blijft uw droomproject niet enkel beperkt tot een droom!